Nieuwe speelgoedjes!

Zo. Drukke dag achte de rug. Vanmorgen zijn we eerst naar Apeldoorn geweest om 2dehands stuurkolom, startmotor, ankerplaten, en een stabilisator stang op te halen.
2hdehandsDaarna zijn snel weer terug naar huis gereden om de spullen achter te laten. Toen moest Romy nog even langs de paarden. Ik ondertussen een grotere auto regelen om later onze bestelling onderdelen op te halen. Romy opgehaald, en toen door naar Zuidland waar Mulder Classic Cars haar magazijn heeft. Samen met behulpzame Peter ( die ons erg goed heeft geholpen bij het uitzoeken welke onderdelen we het beste konden bestellen ) de spullen ingeladen en afgerekend. Toen de portemonee omkeren, en daarna hetzelfde truukje met de auto om weer richting huis te rijden. Morgen lekker de spullen uitzoeken zodat we volgende week het project weer kunnen hervatten!
Speelgoedjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.