Vorderingen

Werkzaamheden aan de vooras zijn ondertussen zo goed als klaar. We zitten nog met 1 klein probleem, 1 schijf lijtk een afwijking te hebben als we er aan draaien. Nu dus nog uitzoeken of dat aan het persen ligt of aan de schijf…

Verder hebben we de verstevigingsbalken ook gemonteerd aan het chassis. Deze zijn niet nodig bij een kever, maar omdat wij een Bonito opbouwen en de polyester body wat extra stevigheid te bieden monteerd men dus deze balken.

Verder moeten we nu een versnellingsbak gaan plaatsen om verder te kunnen gaan. Versnellingsbak is opgehaald uit de loods, nu moet hij alleen nog schoongemaakt worden.  Daar is deze week een begin mee gemaakt, maar hij is goed smerig.

Volgende keer meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.