Vervolg versnellingsbak

Betreffende het (scheve) wiellager nog geen veranderingen. Daar moeten we nog naar gaan kijken, bij de FTBonito Club meeting dit weekend wel wat tips gehad van mensen. Dus daar gaan we deze week eens mee verder.

Ondertussen is de versnellingsbak wel geverfd en kan deze bijna gemonteerd worden. Er moeten nog wat pakkingen vervangen worden. En de oude achter wiellagers moeten er nog vanaf. Daar is Romy al mee bezig geweest, maar ze wilden nog geen afscheid nemen. Hieronder een kleine fotoimpressie.

Geconcentreerd aan het verven:

En klaar!

En het wiellagertje wat niet los wil gaan:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.