Weinig activiteit en verhuizen enzo…

Een klein berichtje om jullie te laten weten, dat wij en de Bonito nog leven.

2011
Het chassis heeft in het begin een korte tijd in Amersfoort gestaan in een garage box in de wijk Liendert. Daar waar de Body ook van het chassis is gehaald.
2012
Uiteindelijk hebben we de huur van die garagebox opgezegd en is het chassis daarna is verhuisd naar het Oldtimershotel in Soest. Daar hebben we aardig wat kunnen doen aan het chassis. Het Oldtimershotel ging helaas al snel failliet.
2013 – 2015
We moesten weer opzoek naar een nieuwe sleutelplek, we kwamen terecht in Austerlitz. Hier heb ik de de versnellingsbak en motor op het chassis gemonteerd, Romy de remleidingen gebogen. En nog meer kleine dingen, waar je toch weer even mee bezig bent. Het sleutelplekje in Austerlitz verdween helaas ook afgelopen zomer.
2015
Het chassis heeft sinds einde zomer in een schuur bij een boerderij gestaan. (body staat ergens anders opgeslagen) Het bleek hier uiteindelijk toch echt te vochtig buiten de zomer maanden.
2016
Zo komen we dan nu weer uit in Amersfoort in een oude bedrijfsloods, waar we nu een plekje huren. Hier wordt ook enthousiast gesleuteld door andere mensen.
Hopelijk komende maanden dus meer nieuws over de FT Bonito.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.